Hé, aanstormende McCoyan! Loop je een dag mee?

Bekijk McCoy's interactieve video en ontmoet je nieuwe HRx-collega's

Welkom bij McCoy's business unit HRx: een gedreven club hr-transformatiehelden met een onvervalste 'het kan ook anders'-attitude. Wij hebben jou er graag bij. Maar voordat je voor ons kiest, nemen we je mee op sleeptouw.

Dit is werken bij McCoy

Bekijk de interactieve video en start jouw HRx-avontuur.

Kom erbij! Verder praten.

Heb je vragen? Kom je nog eens langs? Of wil je met Joost sparren? Dat kan natuurlijk. De contactgegevens vind je hieronder.

Klik hier voor een overzicht van al onze vacatures

Dit is McCoy

Onze missie? McCoy levert meerwaarde. Dat doen we door business en IT feilloos op elkaar af te stemmen. More than IT betekent voor ons dat we verder kijken dan alleen de technische oplossing. Als SAP-implementatie- en integratiepartner bieden we ondersteuning van A tot Z.

"Wij bieden een mix van expertise, eigenwijsheid en eigenzinnigheid. Dat maakt ons McCoy. En daar zijn we trots op!"

We hebben passie voor de markt en gaan klantgericht aan de slag. Dat doen we binnen een gedreven team, waarin iedereen één visie deelt. Waar die op neerkomt? Verder denken, sturing bieden en waarde creëren, waarmee onze klanten hun doelen realiseren.

McCoy is met meer dan 200 werknemers de grootste onafhankelijke SAP-implementatiepartner en -dienstverlener in Nederland. We bestaan nu tien jaar. We opereren vanuit ons hoofdkantoor op Strijp-S in Eindhoven en we hebben vestigingen in Utrecht en Manilla.