McNXT: De nieuwe generatie IT-consultants

Dé young professionals binnen McCoy: leren en gezelligheid gegarandeerd!

Wat doet McNXT

Alles in het kader van ontwikkeling. We organiseren workshops, trainingen, borrels en andere events en bemoeien ons met alles wat invloed heeft op de nieuwe generatie IT-consultants. We hebben maandelijks evenementen die zich op young professionals richten, hierbij wisselen formele en informele activiteiten elkaar af. Je kunt denken aan een presentatietraining, het verbeteren van jouw time management en personal finance, maar ook sessies over jouw doelen en motivatie. Daarnaast bestaat McNXT ook uit een groot stuk informele gezelligheid. Denk aan een EK Poule, een zaalvoetbaltoernooi en een barbecue op vrijdagmiddag. En de ideeënbus staat altijd open.

 • Caspar Plompen
  Caspar

  Sinds juni 2021 werkzaam bij McCoy als SAP Finance consultant. Naast mijn reguliere werkzaamheden zet ik me graag in voor McNXT om leuke en verdiepende activiteiten te organiseren voor mijn collega’s.

 • Tony
  Tony

  Als stagiair ingerold bij McCoy in februari 2022, ben ik een halfjaar later begonnen als werkstudent. Naast mijn werkzaamheden als werkstudent, zit ik ook in het McNXT coreteam. Als McNXT coreteam lid heb ik de mogelijkheid gekregen om een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei van McCoy.

 • Stella
  Stella

  Zelf werk ik als Supply Chain Consultant bij McCoy. Ik hecht er veel waarde aan dat er meer initiatieven zijn bij McCoy dan alleen maar werken. Dat is ook een van de redenen dat ik bij McNXT ben gegaan. Ik vind het leuk om dingen te organiseren, voor en door McNXT collega’s…. En draag op deze manier ook nog een steentje bij aan de “More than IT” gedachte!

 • Mariam
  Mariam

  Vanaf zomer 2023 ben ik bij McCoy begonnen als Change Management Consultant. Wat mij meteen aantrok aan McCoy is dat het bedrijf uit meer bestaat dan alleen werk. Er zijn zoveel initiatieven, en ik ben deel van het McNXT coreteam. Met dit leuke team organiseren we interessante trainingen, maar ook gezellige activiteiten. Het is super leuk om zo een bijdrage te leveren aan de young professionals van McCoy!

 • Erik
  Erik

  Als startende SCM-Consultant wil ik mij graag op een hoog tempo ontwikkelen. Door deel uit te maken van het McNXT coreteam krijg ik alle ruimte om mijn skills naar een nieuw niveau te tillen. Tegelijkertijd kan ik op deze manier iets terug doen voor McCoy. Het leukste aan McNXT vind ik het hoge energieniveau en de ambitie die iedereen deelt. We zetten onze schouders samen onder allerlei initiatieven en hebben het tegelijkertijd enorm gezellig met elkaar.

 • Cindy
  Cindy

  Ik ben werkzaam als change management consultant. Zoals in de IT wereld, verandert er ook veel in het bedrijfsleven en spelen bedrijfscultuur en verbondenheid een steeds belangrijkere rol. McNXT zorgt er dan ook voor dat er binnen McCoy verbondenheid ontstaat tussen een groep jonge ondernemers. Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren om deze verbondenheid te versterken vind ik enorm leuk en daar zet ik mij graag voor in.

 • Kris
  Kris

  Ik werk al een paar jaar bij McCoy als BI-consultant. Maar wat mijn hart echt sneller doet kloppen, is het delen van kennis met onze jonge professionals. Dankzij McNXT, worden mensen bekwaam over onderwerpen waar ze van tevoren amper iets vanaf wisten. Dat, en natuurlijk zijn de evenementen ontzettend leuk om te organiseren!

Voor wie is McNXT

McNXT is voor iedere young professional die zich wil ontwikkelen. Zelf trekken wij hiervoor de lijn tot ongeveer 35 jaar. Ben je ouder dan dat en voel je je wel jong McCoy? Dan ben je ook meer dan welkom. McNXT bestaat uit een groep young professionals die zich verder, dieper en breder willen ontwikkelen. Het idee van deze groep is ontstaan omdat de nieuwe generatie IT-consultants snel groeit en interesse heeft in andere trainingen dan hun ervaren collega’s. En…. de vrijdagmiddag borrels zijn natuurlijk ook een plus! 😉

Door wie wordt McNXT gerund?

McNXT wordt gerund door een jonge groep McCoyans, bestaande uit Caspar, Stella, Tony, Mariam, Erik, Cindy en Kris. Om de paar jaar wisselt de groep weer, zodat er altijd een frisse blik in het team blijft, met nieuwe ideeën! Elke vrijdag net vóór de vrijdagmiddagborrel zit de groep samen om weer te bespreken wat er in de komende periode kan worden gepland.

Uitjes en events

 • WK Kijken
  WK kijken
 • Schotland 10 jarig jubileum
  Schotland - 10 jarig jubileum
 • CoreTeam McNXT
  McNxt Coreteam 23
 • McLadies
  McLadies
 • Koningsnacht
  Koningsnacht

Het laatste McNXT nieuws