Het leek een hele stap; mijn vertrouwde werkomgeving verruilen voor een nieuwe. Ik startte 1 juli bij McCoy waar vanaf dag 1 inhoudelijke verdieping van mijn kennis en leuke collega’s wachtten.

Al snel kwam daar ook een mooi project bij. Om met die kennisontwikkeling te beginnen: ik viel met mijn neus in de boter. Op een Big Event van McCoy spraken thought leaders op het gebied van SAP én kon ik netwerken met collega’s en potentiële opdrachtgevers. Dat laatste resulteerde in een S/4 HANA project waar ik direct kon beginnen als Finance Consultant.

Ik zette daar mijn tanden in SAP PS, een module die voor mij nieuw was. Daar kwamen de behulpzame collega’s van McCoy ook om de hoek kijken. Binnen twee weken planden we een kennissessie en legden ze mij de basisprincipes uit. De succesvolle go-live waaraan ik meewerkte, leidde tot mijn vervolgopdracht bij dezelfde klant.

Zodra je in Eindhoven het kantoor in loopt voel je de energie bij iedereen bruisen. Bovendien zitten er toppers in mijn vakgebied waar ik veel van leer op de uitdagende projecten waarop ik word ingezet.

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik de stap naar McCoy heb gemaakt!

Wim Ormel