User Experience

  • Jeroen Elie
  • Casper Ballemans
  • Sijme Geurts

CX-consultant worden op topniveau?

De rode loper is uitgerold voor jou

Als SAP CX- of CRM-expert help je dagelijks bedrijven de rode loper voor hun klant uit te rollen. Wie doet dat eigenlijk voor jou? Wij!

Jouw rode loper

De rode loper ligt bij ons klaar voor professionals met een klant = koning mindset. Wij leggen jou in de watten. Met mooie projecten, een toffe Business Unit om aan mee te bouwen, alle SAP-opleiding die je kunt bedenken en nodig hebt. En een bedrijf met 200+ SAP consultants met uniek DNA. Hoe klinkt dat?

Het verschil maken voor klanten

Je wil meer voor de (eind)klant betekenen. Ziet in dat customer experience een sleutelrol speelt in klant- en medewerkerbehoud, lagere verkoopkosten en relevantie van bedrijven. Je wil kortom het verschil maken. SAP CRM is hiervoor niet langer het antwoord, SAP Customer eXperience wel. Klim op de schouders van onze ervaren CX-experts en beweeg met ons mee richting de toekomst. Meer zijn dan een radartje in het geheel

Werk jij als SAP CX-consultant, bij een bureau of eindklant? En heb je wel eens met de gedachte gespeeld of je meer podium zou kunnen pakken dan die van klein radartje in een groot geheel? Dat snappen we. Het is fijn om vrijheidsgraden te hebben. Jouw eigen stempel te kunnen drukken op projecten. Dat is precies hoe we werken bij McCoy. Je zit zelf aan het stuur van jouw loopbaan en ontwikkeling. Uiteraard met een bak ondersteuning via ervaren CX-collega’s en opleidingen.

Voorkom dat jouw groeipad stagneert

Wil jij voorkomen dat jouw groeipad als SAP-CRM expert stagneert? Wil je jouw ontwikkeling en groei een boost geven? Dan is dit het moment om in actie te komen. Dit is wat er op je ligt te wachten bij McCoy:

  • Opleiding tot SAP CX expert.
  • Ondernemerskansen: meebouwen aan onze business unit en proposities.
  • Steile groeicurve: naast inhoudelijke opleidingen ontwikkel je ook jouw soft skills.
  • Een hoop plezier met 200+ SAP-enthousiastelingen. Lees hier meer over ons unieke DNA.
  • Vrijheid & verantwoordelijkheid vanaf dag 1.

Kom onze employee experience testen

Zijn wij in staat om ook jou de beste ervaring te geven? Wij weten zeker van wel. Test het zelf en plan een kennismaking met Joost via joost.hinderdael@mccoy-partners.com.

Recente updates

Hoe User Experience bijdraagt aan een succesvolle SAP-implementatie

Lees meer

Onze opdrachtgevers