Business Planning

  • Karlijn van den Hombergh
  • Jason Lee
  • Mathijs van Kooten
  • Joris Tuin
  • Katrin van Boxtel

Van Excel samenvoegen naar waarde toevoegen

Bedrijven nemen business controllers en analisten aan om (o.a.) analyses te maken en daarover waardevolle planningsgesprekken te voeren met de business. Helaas gaat veel van hun tijd verloren aan het samenvoegen van Excelsheets met procesdata. Dit leidt af van waar het echt om moet gaan: Waarde toevoegen. Om business controllers en analisten optimaal hun werk te laten doen heb je geoptimaliseerde planningsprocessen en een slimme planningstool nodig. Bedrijven kunnen zo beter sneller en beter reageren op veranderingen in de markt en hun concurrenten net een stapje voor zijn. Dat maakt niet alleen het werk van controllers leuker, het levert waarde voor het hele bedrijf.

Optimale integratie van business planning modellen

Wij voegen waarde toe bij bedrijven door het planproces sneller en beter te maken. We doorgronden de huidige processen en kijken hoe ze elkaar beïnvloeden. Pas dan bepalen we het doel en welke processen we optimaliseren. Die zetten we stap voor stap om naar SAP Analytics Cloud. Uniek aan de McCoy aanpak is dat we kennis van de tool hebben, het business proces kennen en de klant begeleiden bij het change proces. Onze softskills en hardskills komen hier samen; we investeren bij McCoy al jaren en met resultaat veel in onze ontwikkeling.

>200 SAP experts onder de sneltoets  

Proceskennis toveren wij uiteraard niet zomaar tevoorschijn als business planning experts. We werken nauw samen met inhoudelijke experts van andere business units binnen McCoy. Bijvoorbeeld HRx of SAP S/4HANA experts. Je komt terecht in een club van >200 SAP consultants met elk hun eigen expertise en een grote gemene deler. Wij zijn ervan overtuigd dat 1+1 = 3 en staan altijd voor elkaar klaar. Je hebt dus >200 collega’s onder de sneltoets om met je mee te denken.

Meebouwen bij de beste SAC planning speler in NL

Zie jij het belang van data based business planning voor bedrijven en jeuken jouw handen om die suboptimale Excelsheets uit te bannen? Mooi, dan hebben we een gedeelde ambitie! Wij zijn bezig uit te groeien tot de beste SAC Planning partij in Nederland. Gebruiken bedrijven SAP en willen ze hun planningsproces verbeteren, dan komen ze bij ons uit. Wil jij hieraan meebouwen? Dan is dit het perfecte moment om in onze snel groeiende business unit ‘Business Planning’ te stappen. Of je nu zelf als business controller met die Excelsheets hebt gewerkt, net afgestudeerd bent of ervaring hebt als IT-consultant: Bel of Whatsapp Joost voor meer info!

Videos

  • Hoe versnel je het Forecasting Proces met SAC?
  • Budgeteren = Ingewikkeld?! Niet met SAC Planning!

Onze opdrachtgevers