Young Talent Program bij McCoy

Je wil vrijheid, en het gevoel hebben een bijdrage te leveren? We get it! Een traineeship is dan een goede keuze, maar ook heel spannend. Want sluit het traject aan bij jouw behoeften? Is er een goede werk-privé-balans? En krijg je de juiste begeleiding? Wij kunnen vol overtuiging zeggen: JA. Want wij hebben, speciaal voor jou, een goed doordacht programma ontwikkeld. Lekker praktisch en met een duidelijk stappenplan. Een echte gamechanger zeg maar.

Ik ben een young professional en zoek een fijn en tof traineeship

Hecht jij veel waarde aan zelfontwikkeling? Haal je graag meer voldoening uit je werk? En zoek je een traineeship, waarbij je gericht wordt opgeleid om aan de slag te gaan bij je toekomstige opdrachtgever? Mooi. Wij leren je de fijne kneepjes van het (SAP-)vak kennen. Met dit programma blijven we elkaar uitdagen én inspireren.

What’s in it for you?

Bij het Young Talent programma ligt de focus op talentontwikkeling en professionele vaardigheden. We stomen je klaar om na het traineeship meteen aan de slag te kunnen, bij ons of bij één van onze opdrachtgevers. Hoe dan ook: wij zorgen ervoor dat je goed terecht komt.

Meer weten?

Ben jij enthousiast? Top, wij ook! Download de brochure en lees meer over waarom dit programma een goede start van jouw carrière is.

Neem contact op met Martijn