Dit is Business Intelligence bij McCoy. Loop je een dagje mee?

Van data storytelling tot aan dashboarding en data science: Business Intelligence-consultants bij McCoy raken veel vlakken. De gemene deler? Ze houden van data. En maken van data een succes, elke dag weer.

Benieuwd hoe het er op de werkvloer aan toe gaat? Ons hechte team van data-fanaten ontmoet je graag! Neem vast een voorproefje:

Ben jij ook klaar om van data een succes te maken? Bekijk de openstaande vacatures, neem contact op met Joost en kom eens langs voor een kop koffie.

Klik hier voor een overzicht van al onze vacatures

Dit is McCoy

Onze missie? McCoy levert meerwaarde. Dat doen we door business en IT feilloos op elkaar af te stemmen. More than IT betekent voor ons dat we verder kijken dan alleen de technische oplossing. Als SAP-implementatie- en integratiepartner bieden we ondersteuning van A tot Z.

"Wij bieden een mix van expertise, eigenwijsheid en eigenzinnigheid. Dat maakt ons McCoy. En daar zijn we trots op!"

We hebben passie voor de markt en gaan klantgericht aan de slag. Dat doen we binnen een gedreven team, waarin iedereen één visie deelt. Waar die op neerkomt? Verder denken, sturing bieden en waarde creëren, waarmee onze klanten hun doelen realiseren.

McCoy is met meer dan 200 werknemers de grootste onafhankelijke SAP-implementatiepartner en -dienstverlener in Nederland. We bestaan nu tien jaar. We opereren vanuit ons hoofdkantoor op Strijp-S in Eindhoven en we hebben vestigingen in Utrecht en Manilla.