Security & Compliance

  • Jeroen Seuntiëns
  • Marieke Pullen
  • Martijn Loves
  • Tony Xu
  • Teun van de Sande
  • Bart van Pelt
  • Jeffrey Schouten
  • Eric Bigot

Security & Compliance zonder poeha

Datalekken, cyberaanvallen of fraude: deze zaken zijn opzichzelfstaand al complex en beladen genoeg. In het team van Security & Compliance zien we het dan ook als een uitdaging om deze zaken secuur, maar pragmatisch af te handelen. Dit betekent geen wollige rapporten, angstzaaierij en ook mag je je driedelige pak thuislaten. Het resultaat? Jij kan je verder ontwikkelen op de leukste projecten rondom Security & Compliance, maar dan zonder poeha.

No panic & no-nonsense

Wij helpen klanten organisatiebreed met het inrichten, verbeteren en onderhouden van Security & Compliance. Vanuit een adviesrol maken we de vertaalslag van complexe compliance & security vraagstukken naar een duidelijke oplossing die mens, proces en techniek pijlers meenemen. Zo verbeteren we de effectiviteit en efficiëntie in governance, processen en controls. Dit alles doen we volgens ons motto 'no panic & no-nonsense'. We worden gewaardeerd om de eenvoud waarin we oplossingen aanbieden. We scheiden de hoofd- en randzaken en gaan niet mee in de doemscenario’s die worden voorspeld. We richten ons op positieve oplossingen en blijven gefocust op de mogelijkheden die voor ons liggen. Dit betekent niet dat we de ernst niet zien, maar we maken het gewoon niet complexer dan het is.

Het security domein is van nature erg formeel en dat past ook wel bij het beleid en de procedures waaraan we ons moeten houden. Daarom is de informele communicatie en aanpak uniek richting onze klanten en collega's.

Teun van der Sande - Security Consultant

Waar kom je terecht?

Bij McCoy bestaat de Business Unit Security & Compliance uit information security & SAP Security consultants. Een deel van het team werkt bij klanten aan verschillende informatiebeveiliging thema's. Een ander deel is gespecialiseerd in het specifiek beveiligingen van SAP-omgevingen. De werkzaamheden vinden plaats op basis van inhuur, vanuit projecten of een mooie combinatie hiervan. Bij klanten acteren we op het hoogste niveau, zonder een driedelig pak aan te hoeven trekken. Dit maakt de lijnen kort, voldoende ruimte voor jouw individuele ontwikkeling én de mogelijkheid om het eens anders te doen 'dan hoe het altijd al gaat’. Zo bieden we onze oplossing regelmatig aan op een a4, in plaats van oneindige boekwerken. Regelmatig komen we bij elkaar om de opgedane kennis met elkaar te delen en/of successen te vieren.

Verder ontwikkelen zonder poeha

Dus, kijk jij er naar uit om jezelf verder te ontwikkelen op jouw voorwaarden en Security en Compliance weer terug te brengen naar eenvoud? Dan gaan we graag eens in gesprek met jou. Neem gerust contact op via seleman.arefi@mccoy-partners.com.

Recente updates

5 redenen waarom deze Cyber Security expert overstapte naar McCoy

Lees meer

Hoe we het MKB toegang geven tot corporate-oplossingen tegen cyberaanvallen | McCoy

Lees meer

Onze opdrachtgevers