Business Science

  • Dovile Kliusovaite
  • Daphne Vos
  • Bart Schoenmakers
  • Ana Carolina Freitas Xavier
  • Kishan Bijlsma
  • Nico van der Hoeven
  • Roel van Bommel

Closing the gap Between Business and Data

Business Science biedt op data gebaseerde inzichten die bedrijven helpen bij het maken van cruciale beslissingen. Door principes te combineren van data-engineering, data science en het bedrijfsleven helpen wij klanten met verschillende vraagstukken, zoals consumentengedrag, markttrends en operationele efficiëntie. We willen onze klanten helpen in elke stap van deze reis, van het verkrijgen en verzekeren van kwaliteit van gegevens tot het leveren van bruikbare inzichten.

Onze visie  

Wij geloven niet dat jij als Business Scientist alleen met techniek bezig moet zijn. De business begrijpen en adviseren is een cruciaal onderdeel naast Data Science. Data zonder context van de business is maar data. Het juist interpreteren van deze data en zien hoe het de organisatie kan helpen, dat is minstens zo belangrijk. Dit is ook direct waar de kracht van McCoy ligt. McCoy is een one stop shop voor alles wat betreft SAP. Zo delen wij onze expertise over verschillende aspecten, denk bijvoorbeeld aan Supply Chain, Finance, HRx, en Process Mining. Daarnaast wij geloven in toolonafhankelijkheid. Het stelt ons in staat om snel te reageren op veranderingen in de vereisten van projecten en vergroot ons carrièreperspectieven door ons voor te bereiden op veranderingen in de industrie. 

Wat betekent dit voor jou? 

Als Business Science consultant bij McCoy kom je terecht in een enthousiast klein team. Binnen het team heerst er veel ondernemerschap en een ware kennisdelingscultuur. Er is een gezonde mix tussen IT en business experts. We helpen elkaar door de juiste vragen te stellen en zo behalen we veel succes bij onze klanten. 
Daarnaast bieden we voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen in de breedte of diepte. We kijken naar jouw interesse en denken graag meer over jouw groeipad. 

Onze opdrachtgevers