McCoy: iedereen een leider
Jouw hoofd bruist van de inspiratie, plannen en ambities. Jij bent een leider. Neem de teugels in handen. Wij geloven in ondernemerschap én in de kracht van samen. Daarom dagen we je uit: ontdek je talent, zet je eigen ontwikkeling op #1 en durf het verschil te maken. Wij helpen jou dat leiderschap verder te ontwikkelen. Zijn jouw ideeën een tikkeltje anders? Mooi. Bij ons ligt je pad niet vast en mag je buiten de lijntjes kleuren, graag zelfs.

McCoy is een Employee Led, Employee Owned company

Employee led

McCoy is een Employee Led company. Wij geloven dat de McCoyans het beste uit zichzelf halen wanneer zij de ruimte krijgen voor het aandragen en uitvoeren van hun initiatieven. Heb jij een sterk idee voor een nieuwe dienst? Zie jij een onvervulde klantbehoefte om uit te werken? Niet alleen doorgewinterde sales-tijgers krijgen hun ideeën bij ons verkocht: we moedigen iedereen aan zich te ontwikkelen en onze klanten te verrassen. Denk hierbij niet uitsluitend aan de grote en omvangrijke projecten. Ook kleine initiatieven zien we graag. Organiseer jij bijvoorbeeld graag iets leuks voor je collega’s? Ga ervoor!

Employee owned

Een extra dimensie aan het ondernemerschap binnen McCoy? Vanaf 2022 zijn wij een Employee Owned company. Met de McCoin kan iedereen mede-eigenaar worden en delen in de winst!

Ben jij McCoy's nieuwste leider?

Samen bepalen wij jouw route. Wij kennen geen functie- of beloningscategorieën.
Met de McCoin word je écht eigenaar van McCoy.
Besluiten worden genomen uit jouw expertise. Het management faciliteert.
Teams ontstaan uit het leiderschap en de ideeën van consultants.
Jazwin en McCoy TV

McCoy TV begon met een pilotvideo in november 2020. Die werd 4.000 keer bekeken en een jaar later hadden we 40 McCoy video’s gemaakt. Het typeert hoe McCoy ondernemerschap stimuleert: als je een goed onderbouwd idee hebt, krijg je snel groen licht en pakken we door.

Jazwin en McCoy TV
Hoe ambitie vorm krijgt.

We liepen al langer rond met een bak energie en de ambitie om het beste supply chain executie team van Nederland neer te zetten. Bij McCoy kregen we de ruimte om onze ambities om te zetten in actie!

Hoe ambitie vorm krijgt.
Henk over pareltjes van opdrachten

Waarde toevoegen bij klanten lukt alleen als ik leuk vind wat ik doe. Werkplezier is echt de sleutel voor mij. En het omgekeerde is natuurlijk ook waar: door waarde toe te voegen, vind ik mijn werk nog leuker.

Henk over pareltjes van opdrachten
Of neem de teugels in handen en pak direct de telefoon.

Benieuwd hoe een van jouw toekomstige werkdagen eruit kan zien?

Laat je gegevens achter en spreek telefonisch die dag door met een McCoyan die jouw expertise deelt.
Je gegevens zullen enkel en alleen worden gebruikt om contact met je op te nemen voor het doel van deze pagina.