Your keys to S/4HANA

   

Intelligent Logistics event
<span><strong>Download hier de slides</strong></span>

 

Trots
<span><strong>op ons McBook</strong></span>

 

Volg ons
Op LinkedIn

  Simply click on the topic of your choice for more info   McQuarterly 2019 

We zijn trots op de interesse die we hebben ontvangen in onze Intelligent Logistics oplossing! De opkomst van het IL-event van 14 maart met een rondleiding bij Rhenus Logistics was boven verwachting. Kon je er niet bij zijn? Dan hebben we hier de slides van Rhenus, VidaXL en McCoy.

Twee jaar nadat we onze eerste Great Place to Work (GPtW) award hebben gewonnen, besloten we onze organisatie nog een keer te analyseren. Op 26 maart horen we of we ons ook Best Workplace mogen noemen!

Ook hebben we onze unieke McCoy cultuur weten te vangen in een McBook– ons verhaal.

Verder zijn actiever op social media dan ooit tevoren om alle ontwikkelingen binnen SAP en McCoy te delen. Of het nu nieuwe technologische innovaties, events of oplossingen zijn. Daarom willen we je vragen om ons te volgen op LinkedIn.

Last but not least kijken we uit naar het tweede kwartaal van dit jaar dat in het teken staat van MOVE. De move naar S/4HANA en move naar de Public Cloud. Dat is ook het thema van het grootste McCoy event van het jaar – het BIG-event op 14 juni te Eindhoven. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan hier in.

Vragen? Neem contact op via info@mccoy-partners.com of ga naar de website.Think SAP, Think McCoy.
 

   Unsubscribe