McQuarterly November 2019

McQuarterly November 2019

McCoy gaat samen met Flow

 

We hebben heugelijk nieuws: McCoy & Partners gaat per 1 januari samen met de SAP-dienstverlener Flow. Met deze fusering worden er twee nieuwe expertises aan het portfolio van McCoy toegevoegd: managed services en transformatiediensten. Lees het hele artikel hier.

 

Een succesvolle wereldwijde implementatie

“McCoy obviously has been the right choice!”- Lanny Duvall, Supply Chain Officer bij Nouryon. Een project waar we met trots en tevredenheid op terug kijken: de samenwerking met Nouryon. Het McCoy-projectteam heeft in korte tijd wereldwijd SAP Ariba weten te implementeren voor de 80 landen waarin Nouryon opereert. Lees hier de blog.

Werken bij McCoy?

 


Hoe is het om te werken bij McCoy? Hoe bevalt het om deel uit te maken van de bijbehorende top 100-filosofie? Bart van Beek deelt het in zijn microblog. In een notendop: Mooie projecten, focus op kennisontwikkeling, leuke collega’s en uitstekende feestjes.

 

HRx op de kaart bij McCoy

 

De komst van een supersterk HR-duo uit de wereld van SAP SuccesFactors zet HRx binnen McCoy op de kaart. Amber Smeulders en Thomas Hendrickx concluderen uit hun jarenlange SuccessFactors praktijk dat het anders moet. En dat juist daardoor SuccesFactors implementaties nog meer gaan toevoegen aan de HR-afdeling en het personeel van een onderneming. Lees hier hoe we dat doen.