McQuarterly: 4x per jaar een update van McCoy & Partners

McQuarterly augustus 2019

Benieuwd naar onze S/4 HANA aanpak? Kom dan op 7 november naar ons Smart Re-UseTM event! We zijn dan te gast in het spiksplinternieuwe SAP Customer Experience Centre in ’s-Hertogenbosch. Naast een unieke ervaring delen we aan de hand van verschillende klantcases, hoe we deze ingrijpende verhuizing voor je faciliteren. Meld je nu aan!

 

 

Onze McAdemy draait op volle toeren, naast het Smart Re-Use event heeft 2019 nog meer activiteiten op de agenda staan. Zo kan je nog één van de laatste plaatsen bemachtigen voor ons Intelligent Planning Seminar op 26 september in Rotterdam. Of daag jezelf uit en kom met het Friends-of-McCoy-Team de 10KM hardlopen tijdens de Marathon van Eindhoven. Check de volledige agenda op onze McAdemy pagina.

 

Een tevreden eindgebruiker, dat is waar wij bij McCoy ons bed voor uitkomen. Om dit te bereiken is UX essentieel. Onze SAP consultants werken dan ook nauw samen met de user experience experts. Hoe we dit doen, deelt ons ervaren UX team in een blog. Lees het eerste blog van Casper van Gorkom over wat er allemaal komt kijken bij een succesvol UX design.

 

 

Managed services is een dienst waarmee we diezelfde eindgebruiker bedienen. Of zoals wij dat noemen SimplyRun services. Voor u een noodzaak, en wij vinden het leuk om dit op juiste én slimme wijze voor u uit te voeren. Wat ons betreft is de tijd waarin consultants remote op calls zitten te wachten voordat ze in actie komen voorbij. Lees hoe McCoy functioneel SAP beheer aanpakt.